Категории

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ САЙТА НЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАЯВКИ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ !! 

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО!

 

Защита на личните данни

Ние полагаме изключителни усилия да гарантираме пълната конфиденциалност на личните данни.
 
Ние не предприемаме никакви стъпки личната информация на всеки потребител да бъде публикувана, освен ако потребителя изрично не пожелае това.
От своя страна потребителите на Сайта носят пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от упълномощено от него трето лице.
В нашата база данни Вие получавате пълна защита на личната ви информация в съответствие със Закона за защита на личните данни.
Ние използваме вашите лични данни за да идентифицираме Вашия достъп до системата или за изследване на предоставени от вас мнения за подобряване качеството на обслужване. Наше задължение е да не предоставяме Вашите данни на трети лица, освен в случаите когато закона ни задължава.
Ние се задължаваме да поддържаме специални мерки за защита от нерегламентиран достъп до вашите данни и евентуално тяхно разпространяване.
BG FARMA гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане.
Като потребител Вие декларирате, че предоставяте личните си данни доброволно и сте съгласен BG FARMA да ги използва за целите на Вашето идентифициране за целите на извършването на поръчката и доставката на стоката и за другите цели, посочени в тези общи условия.
В базата данни на BG FARMA , Вие получавате пълна защита на личната Ви информация.
Наше задължение е да не предоставяме Вашите данни на трети лица, освен в случаите, когато законът ни задължава.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре.
В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано.
BG FARMA има право да използва Вашата информацията за предлагане на стоки и/или услуги, за промоции, изпращане на поздравления, организиране на томболи, запитвания, за статистически и всякакви други законосъобразни цели, освен в случай на изрично Ви несъгласие, изпратено на следния e-mail адрес: info@bgfarma.bg.
При регистрация, ние запазваме попълнените от Вас данни в нашата база данни и при следващи поръчки, тази информация автоматично излиза в заявката и не е необходимо да я подавате наново, освен в случай, че има промени в нея.
Моля да имате предвид, че при попълване на заявката, ако вече сте въвеждали Ваши данни, ние приемаме за актуални последно попълнените от Вас данни и се съобразяваме с тях при оформянето на поръчката.
Запазването на данните и използването им при последващи поръчки не означава, че между страните се сключва договор за периодична или постоянна доставка.
Моля да имате предвид, че BG FARMA не носи отговорност за имуществени и неимуществени вреди и пропуснати ползи, като кражба или загуба на данни (лични и/или други) и информация, в резултат на хакерски атаки и/или злоумишлени действия на трети лица, извършени без знанието и съгласието на BG FARMA.
 
 
 
© BG Farma 2015