Категории

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ САЙТА НЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАЯВКИ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ !! 

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО!

 

Консултация с фармацевт

 

Нашата цел е да сме максимално полезни за Вас, поддържайки голямо продуктово разнообразие.

Стараем се да обръщаме специално внимание на обслужването и целият ни екип работи усилено, за да могат нашите клиенти да се чувстват сигурни и спокойни, когато пазарувате от нас.
Нашият екип от фармацевти и специалисти ще подходи акуратно и с професионализъм  на Вашите въпроси и ще изпълни Вашите поръчки.
Убедени сме, че категоризацията на продуктите в сайта, ще Ви улесни при търсенето и бързо ще откриете решение за конкретен проблем.

Всички предлагани от нас продукти са разрешени за употреба в Република България.
Информацията, която предлагаме за тях, е предоставена от производителя или вносителя.
В информацията  за всеки продукт е указано дали той  е лекарствен продукт, хранителна добавка, медицинско изделие или козметичен продукт, както и името на производителя
.

Ние сме Вашият личен фармацевт и можем да Ви помогнем да се ориентирате в огромното разнообразие от продукти на пазара.
Разбира се, клиента може да се допитва и да иска подробна информация за фармацевтични продукти.

Можете да се свържете с нас на посочените телефони всеки работен ден от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 часа и събота от 09.00 до 14.00 часа.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, винаги можете да се обърнете към нашите специалисти  и чрез формата за контакт.
За тази цел нашите фармацевти чрез непрекъсната интернет връзка имат достъп до широка база от данни, която дава информация за действието на всички лекарства, които се предлагат на българския пазар
.

© BG Farma 2015